Oaspeți de onoare la Deta


La invitaţia unui fost detean, Adrian Lăschescu, stabilit în prezent în Germania, în luna iunie, orașul nostru a avut onoarea de a-i avea ca oaspeţi la antrenamentul de kickboxing, pe antrenorul naţionalei de box a Germaniei, Valentin Silaghi, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de vară Moscova 1980 și pe pugilistul Francisc Vastag, primul campion mondial din istoria boxului românesc. Spre uimirea mea şi a tinerilor sportivi, în faţa noastră s-au prezentat doi oameni atât de simpli şi modeşti, încât i-au lăsat pe toți fără cuvinte, mai ales fiindu-le cunoscute realizările. Pentru meritele lor deosebite, primarul oraşului Deta le-a acordat diplome de excelenţă celor doi foşti campioni.

Tinerii sportivi din oraşul nostru au avut de învăţat din întâlnirea cu gloriile boxului românesc, avînd în faţa lor, în carne și oase, două exemple demne de urmat. Doresc să mulţumesc celor implicaţi în acest proiect sportiv, acelor oameni care, indiferent de funcţia pe care o deţin, au răspuns pozitiv cererilor pe care le înaintăm spre aprobare, făcând posibile astfel de întâlniri frumoase în oraşul nostru. Iată că, pe lângă rezultatele foarte bune obţinute la competiţii, ne putem mândri cu Gala de kickboxing "Lupta pentru viaţă", un real succes la care au participat sportivi din Bucureşti , Târgu Jiu, Severin, Timişoara, Arad sau Lugoj. Dan Pantis, antrenor arte martiale de contact

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.