BISERICA „CASA TATĂLUI” SE IMPLICĂ ÎN COMUNITATE



Biserica „Casa Tatălui”, alături de o biserică din Săcălaz și Primăria Deta, a dus la bun sfârșit un alt proiect care a bucurat sufletele participantilor, fie că au fost organizatori sau beneficiari. În luna august, echipa din „Love Chapel”, câțiva voluntari de la Primăria Deta, domnul Gabi – responsabil de organizarea fotbalistică și echipa „Casa Tatălui”au organizat trei activități mici, dar importante pentru comunitate: un club pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 9 ani, un turneu de mini-fotbal pentru cei între 12 și 19 ani, precum și o acțiune de reamenajare a băncilor mari din parc. Apreciem că Primaria face multe lucruri pentru modernizarea orașului Deta, astfel că, am venit și noi alături de autoritățile locale, să îmbunătățim aspectul estetic spațiului în care trăim și în același timp să antrenăm sănătos, social și spiritual generatia noua. Iubim orașul Deta, e casa noastră! Pastor Wallington Paul.







Voluntari pentru Deta
Wallington Geta, Walington Paul, Artucov Milivoi, Artucov Slageana, Artucov Milena, Margan Augustin, Moldovan David.
Din Cipru - Trabajko Monica, Trabajko Attila.

Din Sacalaz - Herodian Dorel, Herodian Runela, Herodian Timmy, Herodian Julia, Herodian Vanessa, Blejusca Daniel, Unescu Marinel, Doiescu Radu, Petrescu Ivy, Popescu Andra.





ANUNȚ

Duminică 12 octombrie, de la ora 16.00, în parcul Anton Kratzer al orașului Deta, Biserica „Casa tatălui” va organiza „Ziua Recoltei”, moment de mulțumire și recunoștință față de Dumnezeu pentru tot ce am primit în anul care se apropie de sfârșit. Programul va conține muzică, dans cu copii, decor de toamnă și invitați din Australia. Sunt bineveniți toți cei care doresc să participe și să se bucure cu noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.