Nou în oraşul Deta

Casa de Ajutor Reciproc ULPIA Instituţie Financiară Nebancară, prescurtat C.A.R. ULPIA I.F.N., având un număr de 7700 de membri și situându-se pe locul 5 pe ţară prin rezultatele obţinute, în data de 15 octombrie 2014, a inaugurat deschiderea Agenţiei Deta, cu sediul în Deta, str. Mihai Eminescu, nr.12, urmând ca agenţia să funcţioneze de luni până vineri în intervalul orar 800-1600 .

La inaugurare au participat conducerea C.A.R. ULPIA I.F.N., preşedintele Uniunii Teritoriale a C.A.R.-urilor Hunedoara – Deva, viceprimarul Primăriei Deta şi alţi invitaţi. Este de salutat implicarea Primăriei din Deta în această acţiune, înţelegând că vine în sprijinul cetăţenilor acestui oraş, cât şi a acelor din împrejurimi, prin serviciile oferite de această instituţie .


Membrii Casei de Ajutor Reciproc pot fi salariaţi şi alte persoane care obţin venituri de natură salarială sau asimilate salariilor, sau realizate din activități generatoare de valoare adăugată prin valorificarea produselor din fermele sau gospodăriile proprii sau al prestării diverselor servicii, fără deosebire de naţionalitate, sex, vârstă, convingeri politice sau religioase, cu vârsta minimă de 18 ani. Calitatea de membru se obţine după achitarea aportului inițial (taxei de înscriere) în valoare de 20 lei şi constituirea fondului social minim.

Pentru a marca deschiderea noii agenţii, C.A.R.ULPIA I.F.N. lansează oferta împrumutului promoţional, denumită „Primul împrumut”, având dobânda redusă la jumătate în comparaţie cu dobânda percepută pentru împrumuturile clasice. Tot cu această ocazie anunţăm potenţialii membri că până la sfârşitul sfârşitul anului 2014 nu se percepe taxă de înscriere. Informaţii suplimentare sunt oferite la Agenţia Deta, la nr. de telefon 0356406888 sau la sediul C.A.R. din Haţeg, la nr de telefon 0254770960. Vă aşteptăm la C.A.R. Ulpia, casa tuturor membrilor săi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.