Spectacol de magie de Ziua Copilului

Prima săptămână a lunii iunie a adus în Deta un eveniment dedicat copiilor, dar urmărit cu mare plăcere de părinți și bunici. „Spectacolul de magie al lui Igor - iluzie sau realitate” a reușit să adune un număr mare de spectatori, renumitul iluzionist Igor având o echipă de doisprezece persoane și o multitudine de obiecte de recuzită. Spectacolul a ținut publicul cu sufletul la gură, de la simple trucuri magice cu sfoara, cu cărțile de joc sau cu eșarfe din care apăreau porumbei albi, până la adevarate scene de iluzionism cu dispariții si aparitii a celor două asistente.

Personal, consider că spectacolul a fost un succes, toți cei prezenți putând să vadă în realitate ceea ce au urmărit doar în emisiuni televizate. Din păcate, mai există și cârcotași în comunitatea noastră, persoane frustrate care încearcă să stopeze calendarul de evenimente sau să pună bețe în roate culturii din Deta. Mie mi-au plăcut mult și mi-au rămas întipărit în minte cuvintele domnului Marcel Samanta, redactor la Renașterea Bănățeană, care a spus: ,,La Deta, cultura nu mai este o Cenușăreasă ci a devenit o veritabilă prințesă”. Din fericire, numărul cârcotașilor este nesemnificativ, singura lor acțiune fiind bârfa la colț de stradă. Ovidiu Ivancea, director al Centrului Cultural al orasului Deta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Din respect față de cititorii noștri care exprimă opinii într-un limbaj civilizat ne rezervăm dreptul să moderăm comentariile și să le eliminăm pe cele care conțin injurii sau cuvinte obscene. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că opinia dvs va fi publicată în cel mai scurt timp.